Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:34 | 22/10/2019

To άρβυλο LOWA ZEPHYR HIGH GTX, της γερμανικής εταιρείας LOWA που περιλαμβάνεται στη γκάμα προϊόντων του καταστήματος tactical-corner.gr είναι κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα nubuck σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας υλικό τύπου CORDURA.

Διαθέτει μεμβράνη goretex 3 στρώσεων που το καθιστά 100% αδιάβροχο και 100% διαπνέον ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το χρόνο σε όλα τα κλίματα.

https://www.tactical-corner.gr/image/cache/catalog/ypodisi/arbila/lowa-zephyr-high-gtx-black-700x700.jpgΔιαθέτει μη μεταλλικά αξεσουάρ (δεν χτυπάει στην πύλη ανίχνευσης μεταλλικών αντικειμένων).

Η σόλα του είναι κατασκευασμένη από rubber pu με σκελετό τύπου MONOWRAP ειδικά σχεδιασμένη για να προσδίδει απόλυτη άνεση, απόσβεση κραδασμών και σταθερότητας στο πόδι ενώ ταυτόχρονα  είναι αντιολισθιτική με εξαιρετική πρόσφυση σε όλα τα εδάφη.

Λόγω της εξαιρετικά ελαφριάς και ξεκούραστης κατασκευής του, καθώς επίσης και της υψηλής αδιαβροχοποίησης του είναι ιδανικό για χρήση από μονάδες ειδικών επιχειρήσεων (καταδρομείς-βατραχάνθρωποι) αστυνομικούς, λιμενικούς, κυνηγούς, ορειβάτες αλλά και για οποιονδήποτε χρήστη χρειάζεται ελαφρύ και ξεκούραστο άρβυλο χωρίς να υπολοίπεται σε ανθεκτικότητα από βαρύτερες και δύσκαμπτες κατασκευές.

Δείτε εδώ περισσότερα για το συγκεκριμένο άρβυλο.

Tactical Corner Στρατιωτικά είδη Εξοπλισμός

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis