Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:45 | 28/09/2019

Μια υπόθεση αρπαγής απασχολεί από χτες το βράδυ τις αστυνομικές αρχές της Κρήτης και όχι μόνο!

Πρόκειται για μια οικογένεια από τον Προφήτη Ηλία, ο σύζυγος 30χρόνων και η Αλβανίδα σύζυγος του, 26 ετών, ενώ η Πρόνοια σε συνεργασία με την Εισαγγελία Ηρακλείου είχαν αναθέσει σε συγγενική οικογένεια, την κηδεμονία και την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών που το ζευγάρι είχε αποκτήσει.

[custom:google-ads]

Τα παιδιά, ηλικίας από 3 ως 7 ετών, σύμφωνα με την εισαγγελική διαταγή τα έβλεπαν συγκεκριμένες ημέρες και ώρες και μια από αυτές ήταν η χθεσινή. Οι ίδιοι όμως στη χθεσινή τους καθιερωμένη συνάντηση, φαίνεται, είχαν άλλο σκοπό.

Αφού ζήτησαν από την οικογένεια να πάρουν τα παιδιά και να κάνουν μια μικρή βόλτα... εξαφανίστηκαν, αναγκάζοντας την οικογένεια που είχε αναλάβει τη φροντίδα των παιδιών να καταφύγει στην αστυνομία.

Μια πρόχειρη έρευνα που έγινε στο χωριό από την ΕΛ.ΑΣ. δεν απέδωσε καρπούς, ενώ πληροφορίες που έφτασαν στις αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως η οικογένεια, μαζί με τα παιδιά, βρίσκεται ήδη πιθανότατα εκτός Κρήτης, με το πλοίο της γραμμής κι έτσι οι έρευνες αλλά και η αγωνία για την τύχη των παιδιών εντείνεται για το που μπορεί να βρίσκονται και σε τι κατάσταση είναι!

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis