Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:01 | 29/01/2019

Την ποινή της δεκαετούς κάθειρξης επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης στον 56χρονο Ογκνιάν Ατανάσοφ, που κρίθηκε ένοχος για εμπορία ναρκωτικών, πράξη που τελέστηκε τον Μάρτιο του 1999, τέσσερις μήνες μετά την απόδρασή του από τις φυλακές Κασσάνδρας, όπου κρατείτο.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε για μία περίπτωση πώλησης ναρκωτικών, που αποκαλύφθηκε όταν κατασχέθηκε στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα ποσότητα 62,5 γραμ. ηρωίνης. Για την υπόθεση είχε συλληφθεί ένας Έλληνας που κατονόμασε τον Ατανάσοφ ως προμηθευτή της ναρκωτικής ουσίας και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών.

[custom:google-ads]

Το ίδιο κατηγορητήριο καταλόγιζε στον 56χρονο Βούλγαρο και δεύτερη περίπτωση διακίνησης ηρωίνης (εν προκειμένω 50 γραμ.), για την οποία όμως οι δικαστές τον απάλλαξαν λόγω αμφιβολιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το οπλοστάσιο που βρήκε η ΕΛ.ΑΣ σε κατοικία 54χρονου - BINTEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Ατανάσοφ, που εκδόθηκε μόλις πριν από λίγες μέρες στις ελληνικές Αρχές, ερωτώμενος από το δικαστήριο αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με αγοροπωλησίες ναρκωτικών. Επικαλείτο συνεχώς κενά μνήμης τα οποία απέδωσε σε προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει: "Είμαι άρρωστος (…) πολλές φορές χάνω τις αισθήσεις και δεν ξέρω που βρίσκομαι. Δεν γνωρίζω γιατί δικάζομαι" ανέφερε.

Εκτός από την ποινή της 10ετούς κάθειρξης, το δικαστήριο τού επέβαλλε και χρηματική ποινή, ύψους 50.000 ευρώ, ενώ το επόμενο διάστημα ο ίδιος αναμένεται να βρεθεί εκ νέου ενώπιον του Κακουργιοδικείου Θεσσαλονίκης, καθώς σε βάρος του εκκρεμούν άλλες τέσσερις δικογραφίες διακίνησης ναρκωτικών από τις ελληνικές διωκτικές Αρχές.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis