Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:11 | 10/05/2020

Άφαντος για τρίτο 24ωρο ο 47χρονος από την Κέρκυρα, που καταγγέλλεται ως ο δράστης απαγωγής και βιασμού 34χρονης γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φερόμενο ως θύμα εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές του νησιού σε άσχημη ψυχολογική σε ερημική περιοχή της Λευκίμμης, σχεδόν 3 ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Η 34χρονη βρέθηκε μόνη, κοντά σε αγροικία στην περιοχή της Λευκκίμης, και μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από δικαστικές πηγές έφερε κακώσεις σε όλο της το σώμα, ενώ τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξουν φως στους ισχυρισμούς της. 

«…στις 5 Μαίου το απόγευμα ο […]  ήταν στο σπίτι μας. Από εκεί με άρπαξε παρά την θέλησή μου και με πήγε σε μια ερημιά. Με βίαζε, με απειλούσε. Με πήγαινε από την μια ερημιά στην άλλη, μέχρι που με παράτησε και λίγο μετά με βρήκαν οι αστυνομικοί» φέρεται να είπε στις Αρχές η γυναίκα που τον κατήγγειλε.  ?

Στις αστυνομικές αρχές της Λευκίμμης προσήχθη ο αδελφός του καταζητούμενου, όπως φαίνονται από τα πλάνα που κατέγραψε κάτοικος του νησιού –  καθώς και άλλα πρόσωπα που γνωρίζουν τον 47χρονο – στην προσπάθεια των αρχών να εντοπίσουν γρήγορα το κρησφύγετο του. 

Η Αστυνομία, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή του Αγίου Πέτρου Λευκίμμης, στην Κέρκυρα, για τον εντοπισμό του 47χρονου «δράκου του Κάβου», ύστερα από την καταγγελία 34χρονης ότι την βίασε.

Με βάση πληροφορίες του ΣΚΑΪ, όπου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 47χρονο, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να αποκαλύψει πού βρίσκεται και στη συνέχεια υποστήριξε ότι κατηγορείται άδικα. «Αυτά που λένε για μένα δεν ισχύουν, με κατηγορούν άδικα. Δεν έχει γίνει τίποτα από αυτά, όπως τα λένε», είπε χαρακτηριστικά.

[custom:google-ads]

Το χρονικό

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι «είχε πέσει θύμα απαγωγής και πολλαπλού βιασμού από τον “δράκο” της Λευκίμμης», που το 2012, είχε καταδικαστεί σε 53χρονια κάθειρξης, για έξι βιασμούς νεαρών κοριτσιών, τουριστριών, από τη Βρετανία, αλλά αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2019, χρησιμοποιώντας νόμο της προηγούμενης κυβέρνησης.

Η δήλωση της εξαφάνισης της 34χρονης γυναίκας έγινε το πρωί της Παρασκευής (08/05), όταν ο 32χρονος σύντροφός της, από την Αλβανία, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές πως πριν από ένα 24ωρο ξύπνησε το πρωί και δεν τη βρήκε στο σπίτι τους, ενώ όπως επεσήμανε, το προηγούμενο βράδυ, είχε προηγηθεί συνάντηση του ζευγαριού, με τον 47χρονο, που μετά την αποφυλάκισή του ζούσε στη Λευκίμμη, με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται την πρώτη ημέρα, κάθε μήνα, σε αστυνομικό τμήμα, καθώς και την απαγόρευση της εξόδου του από την Κέρκυρα.
Περίεργη υπόθεση

Μετά τη δήλωση εξαφάνισης της νεαρής γυναίκας άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας στη Λευκίμμη, εξαπέλυσαν «ανθρωποκυνηγητό», προκειμένου να εντοπίσουν την 34χρονη, αλλά και τον 47χρονο φερόμενο δράστη.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε η 34χρονη, «ο 47χρόνος την απήγαγε και την κρατούσε όμηρο, ενώ υπό την απειλή της ζωής της, τη βίαζε».

Η 34χρονη βρέθηκε από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας σε μια καλύβα, στην περιοχή Αγίου Πέτρου Λευκίμμης.

Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο αστυνομικής διερεύνησης, ενώ ο 47χρονος, μέχρι αυτή την ώρα, αγνοείται.

Με πληροφορίες από: newsbomb.gr, ant1news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis