Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:31 | 11/02/2015

 

Προβληματίζει τους αστυνομικούς ο χρόνος που κυλάει, χωρίς να έχει εντοπιστεί ακόμα ο 63χρονος συνταξιούχος ναυτικός και φερόμενος δράστης του διπλού φονικού στον Κορυδαλλό, όταν το πρωί της Τρίτης άδειασε το περίστροφό του πάνω στην 57χρονη αδερφή του και τον 55χρονο σύντροφό της στο ισόγειο του διώροφου σπιτιού τους επί της οδού Κρέσνας.

Το τελευταίο του στίγμα προέκυψε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, στη συμβολή των οδών Θηβών και Μπελογιάννη, όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του, αλλά εκείνος ήταν άφαντος.

Η αστυνομία τον αναζήτησε στο σπίτι της συζύγου του και της κόρης του αλλά ήταν επίσης άφαντος, όπως και σε τυχόν φιλικά σπίτια. Οι Αρχές πιστεύουν ότι το πιθανότερο είναι να κρύβεται κάπου και όταν ηρεμήσει θα παραδοθεί.

Πρόσθετα, ο 63χρονος είναι διαβητικός και κάνει ενέσεις ινσουλίνης που του είναι απαραίτητες και έτσι εκτιμάται ότι θα αναγκαστεί να εμφανιστεί, αν δεν έχει πάρει μαζί του τα φάρμακά του μαζί με κάποια προσωπικά αντικείμενα που πήρε βιαστικά από το σπίτι πριν εξαφανιστεί.

Όπως προέκυψε, ο συνταξιούχος ναυτικός τις τελευταίες 15 ημέρες είχε φύγει από το σπίτι του και έμενε προσωρινά στης κόρης του, ενώ γυρνούσε καθημερινά για να ταΐζει τον σκύλο του.

Σήμερα θα εκδικαζόταν άλλη μία περίπτωση προστριβής που είχε παλιότερα με το ζευγάρι και συγκεκριμένα με τον σύντροφο της αδερφής του.

 

http://news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis