Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 09/07/2020

Στα χέρια της Αστυνομίας στην Ιαπωνία βρίσκεται η 24χρονη Saki Kakehashi, η οποία κατηγορείται ότι άφησε την 3χρονη κόρη της Νόα μόνη για σχεδόν μία εβδομάδα στο σπίτι, προκειμένου να πάει να δει τον εραστή της, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να πεθάνει από ασιτία.

Η Αστυνομία υποστηρίζει ότι νεαρή μητέρα αδιαφορούσε για το παιδί και συχνά το κακοποιούσε, ενώ ένας φίλος της 24χρονης ισχυρίστηκε ότι έφευγε για μέρες ή ξενυχτούσε και άφηνε το μωρό μόνο του στο σπίτι.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι η 3χρονη πέθανε από αφυδάτωση και πείνα. Η Νόα είχε επίσης συγκαεί, καθώς η πάνα της δεν είχε αλλαχτεί για πολλές μέρες, ενώ μέσα στο σπίτι υπήρχαν διάσπαρτα πολλά σκουπίδια σύμφωνα με το japantimes.co.

Το παιδί ζούσε μόνο με τη μητέρα του καθώς οι γονείς είχαν χωρίσει από τον Ιούνιο του 2017, και εκείνη την παράτησε για 8 μέρες προκειμένου να επισκεφτεί τον εραστή της. Όταν επέστρεψε κάλεσε ασθενοφόρο, καθώς η μικρή δεν ανέπνεε, όμως ήταν ήδη αργά.

Η Saki ισχυρίστηκε ότι η κόρη της είχε αρρωστήσει αρκετές μέρες πριν πεθάνει όμως δεν είχε τα λεφτά για να την πάει σε γιατρό. Η Νόα είχε να εμφανιστεί στον παιδικό σταθμό για περισσότερο από ένα χρόνο.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis