Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 04/01/2016

Μέσα σε ένα τσουβάλι κάποιοι ασυνείδητοι είχαν βάλει τέσσερα νεογέννητα κουταβάκια, σε λίμνη – βάλτο, κοντά στα λουτρά της Καλόγριας.

Τα νεογέννητα κουταβάκια έτυχε να τα βρει μία γυναίκα που ζει μόνιμα στην Αγγλία και έχει έρθει στην ιδιαίτερη πατρίδα της για τις διακοπές της. Η γυναίκα κάνοντας μία βόλτα στα λουτρά της Καλόγριας, της κίνησε την περιέργεια ένας σάκος που ήταν στην άκρη της λίμνης ο οποίος κινούταν. Τον πλησίασε και αφού τον άνοιξε πετάχτηκαν από μέσα τέσσερα μικρά κουταβάκια, μόλις λίγων ημερών.

Κάποιος τα είχε κλείσει μέσα στο τσουβάλι, έχοντας προφανή στόχο να τα πνίξει. Η ομογενής τα περιέθαλψε και τα παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας. Οι αστυνομικοί τα φροντίζουν δίνοντας τους γάλο με το μπιμπερό και περιμένουν να βρεθούν οι οικογένειες εκείνες που θα αναλάβουν να τους παράσχουν θαλπωρή, φροντίδα και να τα μεγαλώσουν.

Όσο για τον δράστη ή τους δράστες που έβαλαν τα κουταβάκια μέσα στο τσουβάλι; Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε έρευνες για τον εντοπισμό τους.

 

www.patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis