Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 09/08/2017

Άδοξο τέλος είχε για έναν επίδοξο ελεύθερο σκοπευτή με αεροβόλο η… «επιχείρηση κινούμενος στόχος» που ξεκίνησε πρωί- πρωί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας ένας 34χρονος, σημαδεύοντας με το αεροβόλο όπλο του έναν υπάλληλο της καθαριότητας!

Ο άτυχος 57χρονος, που εργαζόταν στην αποκομιδή απορριμμάτων του Δήμου στον συνοικισμό του Αγίου Γεωργίου, ένιωσε έναν οξύ πόνο στο χέρι και αμέσως πλημμύρισε στο αίμα! Οι συνάδελφοί του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και οι γιατροί που περιποιήθηκαν το –ευτυχώς όχι σοβαρό- τραύμα διαπίστωσαν ότι προερχόταν από βλήμα αεροβόλου.

[custom:google-ads]

Έτσι, ενημέρωσαν την Αστυνομία και αμέσως άνδρες της Ασφάλειας ξεκίνησαν έρευνες στο σημείο όπου δέχθηκε τον πυροβολισμό ο 57χρονος. Έτσι, δεν άργησαν να φτάσουν στο σπίτι του 34χρονου, όπου έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν δύο αεροβόλα όπλα τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και πρόκληση σωματικής βλάβης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis