Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:55 | 05/03/2016

Ευέξαπτοι… «πιστολέρο» προκάλεσαν επεισόδια για ασήμαντη αιτία σε βάρος νεαρών στο Αίγιο και το Αγρίνιο και δεν δίστασαν να βγάλουν όπλα και να τους απειλήσουν με αυτά. Για το πρώτο περιστατικό, αφορμή ήταν η σύγκρουση δυο αυτοκινήτων.

Έξαλλος βγήκε από το αυτοκίνητο του ο 56χρονος οδηγός του ενός και, χωρίς να προηγηθεί κάτι, απείλησε με ένα πιστόλι τους δύο 20χρονους που επέβαιναν στο δεύτερο αυτοκίνητο! Και ενώ οι νεαροί είχαν «παγώσει», τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, τον εντόπισαν στο σπίτι του οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν το πιστόλι που ήταν απομίμηση! Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου με κατηγορίες για απειλή, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

*** Το δεύτερο επεισόδιο συνέβη στην περιοχήα Κλεισορρεύματα της ενότητας Αγγελοκάστρου του δήμου Αγρινίου όπου, όπως κατήγγειλαν τρεις νεαροί ηλικίας 19, 23 και 30 χρόνων, όταν σταμάτησαν για λίγο το αυτοκίνητό τους κοντά στο σπίτι ενός 60χρονου, εκείνος εξύβρισε και τους απείλησε με όπλο!

Ο 60χρονος εξαφανίστηκε, αλλά λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Γαβαλούς. Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, όπου οδηγήθηκε, αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι δεν έχει καν όπλο! Πράγματι, από την έρευνα στο σπίτι του δεν βρέθηκε όπλο κι έτσι αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή.

 

 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis