Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:20 | 13/03/2016

Πήγαν… περίπατο οι έννοιες της φιλίας και της φιλοξενίας στο Αγρίνιο, όταν οι φιλοξενούμενοι αντιλήφθηκαν ότι ο οικοδεσπότης τους… έκλεβε! Μέσα σε δευτερόλεπτα βγήκαν όπλα και μαχαίρια και το μακελειό αποφεύχθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση αστυνομικών!

Τίποτε δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε, όταν ένας 34χρονος δέχθηκε στο σπίτι του στον Άγιο Ιωάννη Ριγανά ένα φιλικό του ζευγάρι για να το φιλοξενήσει το βράδυ της Παρασκευής. Πάνω στην κουβέντα, όμως, η 32χρονη γυναίκα κατάλαβε ότι ο οικοδεσπότης ήταν αυτός που της είχε κλέψει ένα κινητό δυο ημέρες νωρίτερα και αμέσως ξέσπασε καυγάς!

Ο 34χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού σήκωσε μια κυνηγετική καραμπίνα απειλώντας να σκοτώσει την 32χρονη, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο 46χρονος συνοδός της γυναίκας ο οποίος άρπαξε ένα μαχαίρι και απειλούσε και αυτός να σκοτώσει τον οικοδεσπότη! Τον καυγά άκουσαν περίοικοι που ειδοποίησαν την Αστυνομία και αμέσως έφτασαν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε..

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τους τρεις, τους παρέδωσαν στην Ασφάλεια και κατέσχεσαν την καραμπίνα και το μαχαίρι. Οι άλλοτε φίλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, που άσκησε στους δυο άνδρες δίωξη για απειλή εξύβριση και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ ο 34χρονος κατηγορείται και για κλοπή μετά τη μήνυση που υπέβαλε η 32χρονη.

 

http://www.protothema.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis