Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 05/09/2019

Πρωτοφανείς καταστάσεις εκτυλίσσονται από το βράδυ της Τετάρτης έξω από το Μέγαρο της Αστυνομίας Χανίων…

Μια οικογένεια με δύο παιδάκια 5 και 8 χρονών, θύματα του ενοικιοστασίου, έχουν “κατασκηνώσει” με λιγοστά προσωπικά είδη (μαξιλάρι, κουβέρτα, ρούχα) και λίγα τρόφιμα στο παγκάκι έξω από την Αστυνομία και προτίθενται να περάσουν το βράδυ τους εκεί, καθώς όπως επισημαίνουν απελπισμένοι η αστυνομία δεν μπορεί να τους προστατέψει, από τον γιο της σπιτονοικοκυράς του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Συγκεκριμένα όπως ισχυρίστηκε στο zarpanews.gr o πατέρας, στρατιωτικός στο επάγγελμα, που ζει εδώ και καιρό ένα δράμα, το μεσημέρι της Τρίτης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και νοσηλεύτηκε για μια μέρα στο Νοσοκομείο. Παράλληλα ο γιος της σπιτονοικοκυράς του, όπως έχει καταθέσει σε μήνυση εναντίον του o πατέρας των δύο παιδιών, τον απείλησε με όπλο λέγοντας του ” αν δεν φύγεις από το σπίτι θα πάθουν κακό τα παιδιά σου”.

 

Η ιστορία αυτή έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου έναν μήνα, καθώς σύμφωνα με όσα δηλώνει ο πατέρας, “ενώ τα νοίκια πληρώνονταν κανονικά, μας είπανε ότι θα γίνει ξαφνική αύξηση και αν δεν δεχτούμε θα πρέπει να φύγουμε τις επόμενες ώρες από το σπίτι, το οποίο βάσει συμβολαίου δεν μπορεί να γίνει…”

Κατόπιν σύστασης της δικηγόρου της οικογένειας, όπως ισχυρίζεται ο 38χρονος στρατιωτικός, πλήρωσε το συμφωνηθέν νοίκι μέσω Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ώστε να μην μπορεί να αμφισβητηθεί η πληρωμή, κάτι που εκνεύρισε έντονα την ιδιοκτήτρια και το γιο της. Στη συνέχεια, έπειτα από πολλές επισκέψεις στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσουν μήνυση, όπου η αστυνομία ήταν απασχολημένη, κατάφεραν να πάνε στον Εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε εγγράφως να γίνει σύσταση.

Πηγαίνοντας στο σπίτι της όμως στη Χαλέπα, η οικογένεια βρήκε κλειδωμένο στο πάρκινγκ το αυτοκίνητό της, το οποίο παραμένει μέχρι και σήμερα στο ίδιο σημείο, και τότε κλήθηκε η αστυνομία να καταγράψει το συμβάν, όπως κι έγινε.

Χθες ο 38χρονος , πηγαίνοντας να μιλήσει στην σπιτονοικοκυρά, εξυβρίστηκε, ενώ κατεβάινοντας τα σκαλιά, απειλήθηκε από το γιο της τόσο προφορικά, όσο και με όπλο.  “Κατέβηκα στο αμάξι να ηρεμήσω και άνοιξα το παράθυρο να πάρω αέρα και τότε ήρθε ο γιος της σπιτονοικοκυράς και με γρονθοκόπησε από το ανοιχτό παράθυρο, στο πρόσωπο και στην πλάτη. Κάλεσα την αστυνομία, ήρθε στο σπίτι, αλλά παρόλο που η σπιτονοικοκοιρά μου ήταν εκεί δεν έγινε καμία σύλληψη, ενώ ο γιος της για να γλυτώσει το αυτόφωρο, πρόλαβε και έφυγε”.

 

Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο για μία μέρα, κατέθεσα μήνυση και μέσα από το νοσοκομείο, αλλά και πάλι δεν έγινε κάποια κίνηση από την πλευρά της αστυνομίας. Σήμερα πήγαμε σπίτι και μας είχαν κλείσει και το νερό, το οποίο είναι στο όνομά μας… Είμαστε μια οικογένεια με δυο μικρά παιδάκια και κινδυνεύουμε να μείνουμε στο σπίτι που πληρώνουμε κανονικά…” τόνισε στο zarpanews.gr ο στρατιωτικός που έχει φτάσει “στο αμήν” και περιμένει να πάει 12 η ώρα για να υποβάλλει νέα μήνυση, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφόρου, μπας και βρει επιτέλους το δίκιο του.

Από την πλευρά της Αστυνομίας πάντως, ο αξιωματικός υπηρεσίας, που είναι ενήμερος για το συμβάν, γνωστοποίησε στο zarpanews.gr πως γίνονται έρευνες για τη σύλληψη του γιου της σπιτονοικοκυράς.

zarpanews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis