Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 21/08/2017

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη χθες (20-08-2017) το βράδυ στην Νέα Αρτάκη Ευβοίας, ένας 34χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διάπραξη ληστείας και απόπειρας ληστείας, σε βάρος (2) οδηγών ΤΑΞΙ.

Ειδικότερα, αρχικά βραδινές ώρες της (16-08-2017), σε περιοχή της Χαλκίδας, ο δράστης, μεταφερόμενος ως επιβάτης από Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ), απείλησε με μαχαίρι τον ημεδαπό οδηγό του οχήματος και κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ.

[custom:google-ads]

Επιπλέον, χθες (20-08-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Νέας Αρτάκης Ευβοίας, ομοίως μεταφερόμενος ως επιβάτης από Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ), απείλησε με μαχαίρι τον ημεδαπό οδηγό του οχήματος, πλην όμως ο οδηγός αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Μετά από ενδελεχή διερεύνηση των ανωτέρω περιπτώσεων και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο δράστης εντοπίστηκε, ομολόγησε τις πράξεις του και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο από την κατοχή του.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis