Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:30 | 20/01/2015

 

Ένας άντρας με το ψευδώνυμο «MyLifeSyxNow» έχει γίνει πολύ διάσημος στο Reddit επειδή δημοσιοποιεί όλες τις εξελίξεις σχετικά με την απιστία της συζύγου του.

Όπως φαίνεται, ανακάλυψε ότι εκείνη τον απατά όταν έψαξε το κινητό της και βρήκε ότι η σύζυγός του έστελνε γυμνές της φωτογραφίες σε κάποιον άγνωστο άντρα.

Μόλις ανακάλυψε ότι η γυναίκα του δεν είναι όσο πιστή νόμιζε, αποφάσισε να την ξεμπροστιάσει στο Reddit ξεκινώντας ένα παραλήρημα, που δεν άργησε να τραβήξει την προσοχή των υπόλοιπων χρηστών.

Το παραλήρημά του ξεκινούσε κάπως έτσι:
«Η γυναίκα μου με απατά, όπως ανακάλυψα από τα βρώμικα μηνύματα που βρήκα στον κινητό της, αλλά εκείνη δεν ξέρει ότι ξέρω. Μπορεί να είναι και η κουνιάδα μου στο κόλπο. Και τώρα τι να κάνω;»

Και συνέχισε να γράφει για ώρες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ένα δείγμα από αυτά που δημοσίευσε.

(5:15pm) 16/1/2015: Προσέλαβα ένα ντετέκτιβ για να την παρακολουθήσει το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα.

(6:00pm) 16/1/2015: Μου πήρε λίγο χρόνο αλλά κατάφερα να αλλάξω όλους τους κωδικούς και έφτιαξα ένα email για να στείλω εκεί όλες τις αποδείξεις.

(6:47pm) 16/1/2015: Μόλις μπήκε σπίτι. Είναι πολύ δύσκολο να της μιλάω σαν να μη συμβαίνει τίποτα αλλα τα καταφέρνω. Επιπλέον, έχω βρει 3 καταπληκτικούς δικηγόρους που ειδικεύονται στα διαζύγια. Ευτυχώς βγάζω αρκετά χρήματα και μπορώ να προσλάβω έναν καλό δικηγόρο, ενώ εκείνη θα προσλάβει μάλλον κάποιον μέτριο.

(8:13pm) 16/1/2015: Προσέλαβα δικηγόρο, ακριβό μεν αλλά ξέρει καλά τη δουλειά του, οπότε είμαι σε καλά χέρια. Η σύντομα πρώην σύζυγός μου προσπαθεί να με δελεάσει για να κάνουμε σεξ. Είτε έχει πολλή όρεξη, είτε χρησιμοποιεί το σεξ για να την συγχωρέσω,

(8:54pm) 16/1/2015: Είναι πάλι στο μπάνιο με το τηλέφωνό της και στέλνει μηνύματα. Μπορώ να ακούσω μέχρι έξω να πατάει το κουμπί αποστολής ξανά και ξανά. Είμαι σίγουρος ότι στέλνει ερωτικά μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες. Στεναχωριέμαι πολύ.

(9:55pm) 16/1/2015: Πήγε για ύπνο και εγώ κάθομαι στον υπολογιστή και βλέπω τηλεόραση. Προσπαθεί να με δελεάσει να κάνουμε σεξ και φυσικά αρνήθηκα. Θέλω αλλά θα προσπαθήσω να συγκρατηθώ. Αν και αυτό που έκανε είναι απαράδεκτο είναι πολύ όμορφη εξωτερικά.

(10:17pm) 16/1/2015: Πηγαίνω στο κρεβάτι, οπότε θα σας ενημερώσω για τα υπόλοιπα αύριο όταν σηκωθώ. Δεν μπορώ να σας εκφράσω πόσο εκτιμώ την υποστήριξή σας.

Εμείς απλά ελπίζουμε η ιστορία να είχε αίσιο τέλος και να χώρισαν πολιτισμένα!

 

http://www.huffingtonpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis