Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:13 | 01/07/2017

Αντιμέτωπη με έναν ανεπανάληπτο εφιάλτη με ξυλοδαρμό και απειλές ακόμη και με όπλο βρέθηκε μια 37χρονη Ελληνίδα, όταν αρνήθηκε τις προτάσεις μιας 48χρονης μαστροπού να εργαστεί στο μπαρ που διατηρεί στην Πάτρα και να παρέχει ερωτικές “υπηρεσίες” έναντι αμοιβής στους θαμώνες! Αρχικά, στην άρνηση της κοπέλας που δόθηκε στις 20 Ιουνίου, απάντησαν με ύβρεις και απειλές η 48χρονη και τρεις άνδρες συνεργοί της οι οποίοι έφτασαν και στο σημείο να την χτυπήσουν προκαλώντας της σωματικές βλάβες.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 41, 44 και 45 χρόνων, μεταξύ των οποίων οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι και ένα στέλεχος του Λιμενικού! Όμως, δεν σταμάτησαν εκεί, αφού αργά το βράδυ της Τρίτης, πλησίασαν την 37χρονη με ένα αυτοκίνητο ενώ περπατούσε και της επιτέθηκαν ξανά, ξυλοκοπώντας την ανελέητα, ενώ ο 41χρονος την απείλησε με πιστόλι πιέζοντάς την να αποδεχτεί την πρόταση “συνεργασίας”!

Παρά τον φόβο της, η γυναίκα αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από αστυνομικούς της Ασφάλειας στους οποίους κατήγγειλε όσα της συνέβησαν. Εκείνοι ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις και συνέλαβαν πρώτα τους τρεις “νταήδες” και στη συνέχεια την 48χρονη, σε βάρος των οποίων σχημάτισαν δικογραφία για μαστροπεία, παράνομη οπλοχρησία, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, απειλή και εξύβριση κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή:  www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis