Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:14 | 09/03/2020

Δεν “γιόρτασαν” τη χθεσινή Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, αλλά τίμησαν την ημέρα πράττοντας με ευσυνειδησία και επίγνωση καθήκοντος ότι επιτάσσει ο υπηρεσιακός όρκος τους.

Για τις γυναίκες αστυνομικούς του Έβρου, ο λόγος, που υπηρετούν την τοπική κοινωνία και την πατρίδα τους παρούσες στην πρώτη γραμμή των Ευρωτουρκικών συνόρων.

Επιτηρώντας τις όχθες του ποταμού, και προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε όσα προβλέπονται.

Συγχαρητήρια, λοιπόν, και σε αυτές τις γυναίκες, που τιμούν τη γυναικεία προσωπικότητα και το εθνόσημο!

 

Το Μήνυμα της Σταυρούλας Τζατζανά στις γυναίκες αστυνομικούς

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ, κ. Σταυρούλα Τζατζανά, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, στο μήνυμά της προς όλες τις γυναίκες και ειδικά προς τις συναδέλφισσές της, αναφέρει:

“Με την ευκαιρία της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, χαιρετίζω όλες τις συναδέλφισσές μου που δίνουν καθημερινά σκληρό αγώνα για την πάταξη της εγκληματικότητας.

Χρόνια πολλά και καλή δύναμη σε όλες αυτές τις γυναίκες που μπροστά στο βωμό του καθήκοντος βάζουν σε δεύτερη μοίρα ακόμη και το ιερό δικαίωμα των ιδίων στη μητρότητα και των παιδιών τους στη ζεστασιά της μητρικής αγκαλιάς…

Σε όλες εσάς που χωρίς δεύτερη σκέψη εκθέτετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο για να διασφαλίσετε την ασφάλεια των πολιτών που υπηρετούμε, καταθέτω τον υπέρμετρο σεβασμό μου!

Ο Θεός να προστατεύει εσάς και τις οικογένειές σας!

Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, και δύναμη στους καθημερινούς αγώνες που δίνουν!

Χρόνια πολλά και τις ολόψυχες ευχαριστίες μου σε όλες αυτές τις γυναίκες που στηρίζουν με την αγάπη και το έργο τους όλους όσους συναδέλφους μου επιχειρούν στον Έβρο υπερασπιζόμενοι την Πατρίδα μας!”.

inkomotini.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis