Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:57 | 07/10/2018

Δείτε το έγγραφο που εστάλη προχθές από την Π.Ο.ΑΣ.Υ. στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.:

Προς: Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

          Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟ

Κοιν: 1) Προϊστάμενο Επιτελείου Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας

             Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ

         2) Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας

             Αντιστράτηγο κ. Ανδρέα  ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ

         3) Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Θέμα: «Συνθήκες εργασίας διμοιριών της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης»

Κύριε Αρχηγέ,

Σας επισυνάπτουμε το υπ΄ αρίθμ. 117/2018 από 04/10/2018 έγγραφο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, αναφορικά με τις επικρατούσες συνθήκες εργασίας στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Οι ανάγκες αντιμετώπισης του μεταναστευτικού-προσφυγικού προβλήματος, που επιβάλλουν πολλαπλές μετακινήσεις προς τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, σε συνδυασμό με την υποστελέχωση της υπηρεσίας αυτής, επιδεινώνουν και οδηγούν σε υπερκόπωση το προσωπικό δημιουργώντας ανυπέρβλητα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της, με το πρόβλημα να εντοπίζεται σύμφωνα και με τα καταγγελλόμενα στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου η μη έγκαιρη έκδοση των σχετικών διαταγών ανατρέπει τον οικογενειακό προγραμματισμό και δημιουργεί πλείστα άλλα υπηρεσιακά προβλήματα.

Επιπροσθέτως, χαρακτηρίζουμε ως απαράδεκτο το γεγονός ότι κλήθηκαν οι συνάδελφοί μας να καταβάλλουν τα έξοδα της επιπλέον διαμονής των ένεκα του απαγορευτικού απόπλου, γεγονός που ευτελίζει αυτή καθ΄ αυτή την αποστολή τους, για ένα θέμα που άπτεται της διεθνούς κοινότητας και στιγματίζει βάναυσα με ανάλογες πρακτικές τον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Προκειμένου λοιπόν να αρθούν όλες αυτές οι αρνητικές επιπτώσεις, σας ζητούμε ως Ομοσπονδία, την υιοθέτηση των προτάσεων που υποβάλλονται από την Πρωτοβάθμια Οργάνωσή μας, κυρίως στον τομέα της ενίσχυσης και της απαλοιφής των εξαντλητικών ωραρίων των διμοιριών της Δ.Α.Ε.Θ. ως ελάχιστη αναγνώριση στην προσφορά και το έργο τους.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Συνημμένα αρχεία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis