Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:47 | 14/07/2020

Κυρία Γενική Γραμματέα,

 

Οφείλουμε ως συνδικαλιστικό κίνημα να επανέλθουμε και να σας θυμίσουμε την υποχρέωση που έχει αναλάβει η Πολιτεία αναφορικά με το ανωτέρω θέμα και την εξεύρεση οριστικής λύσης, ώστε να απαλλαγεί η Ελληνική Αστυνομία από ένα ακόμη πάρεργο που μας ταλανίζει διαχρονικά, καίτοι το νομοθετικό πλαίσιο είναι σαφές περί αυτού του έργου, το οποίο δυστυχώς με συνεχείς και αδιανόητες παρατάσεις συνεχίζει να υφίσταται και να μας ανατίθεται, εις βάρος του βασικού μας έργου που δεν είναι άλλο από την παροχή υπηρεσιών αστυνόμευσης υψηλού επιπέδου προς τους Έλληνες Πολίτες.

Ειδικότερα, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, με το υπ' αριθ. 64/2020 από 09/07/2020 επισυναπτόμενο έγγραφο της, αναλύει και εξειδικεύει για πολλοστή φορά το μείζον αυτό θέμα ενόψει της προαναγγελθείσας πρόσληψης σωφρονιστικών υπαλλήλων και υπαλλήλων εξωτερικής φρουράς για τα κέντρα κράτησης ανά την επικράτεια, με την προνόηση εκ μέρους της Φυσικής και Πολιτικής μας Ηγεσίας περί διάθεσης και εκπαίδευσης ενός σημαντικού αριθμού εξ' αυτών στον τομέα των μεταγωγών, όπως ρητά έως σήμερα έχετε δεσμευθεί και μάλιστα δημόσια, τόσο εσείς όσο και ο κ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη στις κατ' ιδίαν επαφές με το προεδρείο της Πρωτοβάθμιας Οργάνωσής μας.

Αναμένουμε λοιπόν σύντομα απτά αποτελέσματα, δείχνοντας έτσι το έμπρακτο ενδιαφέρον και την καλή προαίρεση της πολιτείας, με την ευχή να μην αποτελέσουν οι δεσμεύσεις σας μια ακόμη προσπάθεια πολιτικής τακτικής, αλλά πραγματικού και ουσιαστικού ενδιαφέροντος περί του δικαίου και νομίμου αιτήματος μας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

(Το έγγραφο της Ένωσης εμπεριέχεται στο συνημμένο αρχείο)

Συνημμένα αρχεία: AXAIA_1.pdf

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis