Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:01 | 07/10/2018

Απίστευτο! 37χρονος έγκλειστος του Κορυφαλλού, είχε καταπιεί 120 "αυγά" με ναρκωτικά!

Μάλιστα, τα "αυγά" περιείχαν ηρωίνη, κάνναβη και κοκαΐνη! Ο 37χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κορυφαλλού στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πάτρας.

[custom:google-ads]

Οι Αστυνομικοί αξιοποιώντας τις πληροφορίες, που είχε για τον συγκεκριμένο, λίγο πριν μπει στο κελί του, τον συνέλαβαν. 

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας για εξετάσεις. Εκεί στις εξετάσεις που του υπεβλήθησαν, εντοπίστηκε στο στομάχι του, το .. τεράστιο φορτίο!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα αυγά περιείχαν 227 γρ. κάνναβη, 26,5 γρ. ηρωίνη και 6,7 γρ. κοκαίνη. 

Ο 37χρονος, παρέμεινε στο νοσοκομείο για δύο εβδομάδες μέχρι να αποβάλει τα αυγά! 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, σε βάρος ενός 37χρονου έγκλειστου φυλακών.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες που αφορούσαν τη κατάποση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών από τον δράστη, κατά τη μεταγωγή του σε διαφορετικό σωφρονιστικό κατάστημα, τον μετέφεραν σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικό έλεγχοι και νοσηλεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κινηματογραφική καταδίωξη με πυροβολισμούς - Συμμετείχε και αστυνομικός (εκτός υπηρεσίας) με το δικό του όχημα

Κατά την παραμονή του 37χρονου στο νοσοκομείο, ο δράστης απέβαλλε από τον οργανισμό του (120) συνολικά συσκευασίες με ναρκωτικά, που περιείχαν (227) γραμμάρια κάνναβης, (26,5) γραμμάρια ηρωίνης και (6,7) γραμμάρια κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο δράστης ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης, αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις επανήλθε χθες (6-10-2018) στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 37χρονου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Πηγή: tempo24.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis