Έγκλειστος φυλακών "έκρυβε" 78 συσκευασίες με ναρκωτικά στο στομάχι του

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Έγκλειστος φυλακών "έκρυβε" 78 συσκευασίες με ναρκωτικά στο στομάχι του

Εξέλιξη στην υπόθεση σύλληψης του 64χρονου έγκλειστου φυλακών για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα

Συνολικά ο δράστης κατά τη μεταγωγή του επιχείρησε να εισαγάγει στις φυλακές σχεδόν 600 γραμμάρια ναρκωτικών τα οποία είτε είχε καταπιεί είτε είχε επιμελώς κρύψει στις αποσκευές του

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατέσχεσαν ακόμη εβδομήντα οκτώ συσκευασίες με ναρκωτικές ουσίες.

Ειδικότερα, ο 64χρονος κατά την παραμονή του ως κρατούμενος, σε νοσοκομείο της Πάτρας, απέβαλλε από τον οργανισμό του (74) συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (148) γραμμάρια κάνναβης, (3) συσκευασίες που περιείχαν συνολικά (10,3) γραμμάρια κοκαΐνης και μια συσκευασία με (2,2) γραμμάρια ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποιώντας πληροφορίες και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, είχαν πραγματοποιήσει στις 16-4-2018, έλεγχο στις αποσκευές του δράστη, κατά τη διάρκεια μεταγωγής του από ένα σωφρονιστικό κατάστημα σε άλλο.

Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει και κατασχέσει (147) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν (260,7) γραμμάρια κάνναβης και ακόμη μια συσκευασία με (164) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, τα οποία ο δράστης είχε επιμελώς κρύψει σε δύο μπουκάλια σαμπουάν, που μετέφερε στις αποσκευές του.

Ο 64χρονος κρατούνταν σε σωφρονιστικό κατάστημα με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.