Έγκλημα στα Χανιά: Εντοπίστηκε ο Νορβηγός σύντροφος της δολοφονημένης 54χρονης

Έγκλημα στα Χανιά: Εντοπίστηκε ο Νορβηγός σύντροφος της δολοφονημένης 54χρονης

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του φρικτού εγκλήματος στα Μεσκλά με θύμα μια 54χρονη γυναίκα οι διωκτικές αρχές ξετυλίγουν το νήμα της δολοφονίας της.

Ο Νορβηγός με τον οποίο συζούσε η άτυχη γυναίκα και ο οποίος αναζητείτο από το μεσημέρι της Κυριακής, ο υπ' αριθμον 1 ύποπτος, εντοπίστηκε σε περιοχή του Ηρακλείου και αναμένεται να προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Ο 48χρονος εντοπίστηκε στα Λινοπεράματα απο πολίτες οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές. Στο σημείο πήγαν άμεσα αστυνομικοί στους οποίους - σύμφωνα με πληροφορίες - δεν προέβαλε αντίσταση. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου θα κρατηθεί προκειμένου το πρωί της Τετάρτης να μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Υπενθυμίζεται πως ο 48χρονος είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητο της δολοφονημένης 54χρονης και μάλιστα είχε επικοινωνήσει με τα παιδιά της γυναίκας μέσω εφαρμογής στα οποία είπε πως εκείνος είχε σκοτώσει την μητέρα τους. 

Μάλιστα, όπως είπε στο Flashnews.gr ο αδελφός του Χανιώτη πρώην συζύγου της 54χρονης τα παιδιά έμαθαν για τον θάνατο της μητέρας τους απο το συγκεκριμένο τηλεφώνημα του 48χρονου Νορβηγού.

Πηγή:  flashnews.gr