Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 04/12/2020

Προφυλακιστέος κρίθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο 20χρονος Αλβανός που φέρεται να δολοφόνησε για διαφωνία 200 ευρώ τον ξενοδόχο στη Σαντορίνη.

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Απόστολος Λύτρας μίλησε στο cyclades24.gr αμέσως μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέως και αποκάλυψε τι είπε ο πελάτης του. «Ισχυρίστηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέως ότι δεν είχε καμία πρόθεση να αφαιρέσει τη ζωή του άτυχου ξενοδόχου», είπε αρχικά ο κ. Λύτρας.

 

«Υποστήριξε ότι το περιστατικό συνέβη όταν πήγε να ζητήσει ένα χρηματικό υπόλοιπο που του όφειλε το θύμα, τότε το θύμα άρχισε να τον βρίζει και να τον προσβάλλει. Κινήθηκε, μάλιστα, απειλητικά προς το μέρος του και τον χτύπησε, μάλιστα, με ένα μπουκάλι. Τον έσπρωξε και το θύμα έχασε την ισορροπία του και χτύπησε με το πίσω μέρος του κεφαλιού σε ένα σκαλί», είπε ακόμη ο κ. Λύτρας.

Όσο για το μετά, ο δικηγόρος του 20χρονου υποστήριξε: «Ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε πανικό. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «μου είχαν σβήσει όλα». Δεν μπορώ να θυμηθώ και να καταλάβω γιατί έκανα αυτό το πράγμα». Όσο για τις επόμενες ενέργειες του κατηγορούμενου, ο κ. Λύτρας υποστήριξε πως έγινε αίτημα να ελεγχθεί το DNA από το μπουκάλι, με το οποίο ο πελάτης ισχυρίζεται ότι δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι, ενώ ζητήθηκε και αναπαράσταση.

Ταυτόχρονα, καταλήγοντας ο κ. Λύτρας ανέφερε πως ο 20χρονος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του ξενοδόχου.

enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis