Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 06/03/2019

Μουδιασμένη παραμένει όλη η Σητεία από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην περιοχή με θύμα την 32χρονη Κατερίνα που στραγγαλίστηκε από τον 36χρονο Γ.Ρ. σύζυγό της.

Οι δύο οικογένειες – της Κατερίνας και του 36χρονου – δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα έγιναν ωστόσο οι περιγραφές τους για τον συζυγοκτόνο διαφέρουν κατά πολύ.

[custom:google-ads]

Ο αδερφός της 32χρονης, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, κάνει λόγο για έναν άνθρωπο που ταλαιπωρούσε πολύ την Κατερίνα η οποία είχε πέσει ξανά θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Η αδερφή μου ήρθε και μας είπε τι ακριβώς είχε συμβεί και πήγαμε στην αστυνομία δίνοντας καταθέσεις. Αλλά εκείνοι αδιαφόρησαν και είπαν ότι δεν είναι τίποτε και θα περάσει. Η αδερφή μου τους είπε πως φοβάται ότι θα την σκοτώσει κι εκείνοι απάντησαν ότι δεν θα σου κάνει κακό», ανέφερε ο αδερφός της 32χρονης τονίζοντας παράλληλα πως η οικογένειά του έδωσε το δικαίωμα στον 36χρονο να βλέπει τα παιδιά του αλλά εκείνος σκότωσε την Κατερίνα.

«Ήθελε να είναι κοντά στα παιδιά του και συμφωνήσαμε αφού είναι ο πατέρας. Του δώσαμε το δικαίωμα να τα βλέπει, δεν του το απαγορεύσαμε. Κι εκείνος τι μας έδωσε; Έναν φονιά», υπογράμμισε σχετικά ο αδερφός της 32χρονης.

«Η οικογένεια της Κατερίνας απομάκρυνε το ζευγάρι»

Μία άλλη εκδοχή περιγράφει η γιαγιά του 36χρονου που αναφέρει πως ο εγγονός της αγαπούσε πολύ τόσο την Κατερίνα όσο και τα παιδιά τους. Μάλιστα, δηλώνει πως η οικογένεια της 32χρονης απομάκρυνε το ζευγάρι.

«Εμείς είχαμε μεγαλώσει με αρχές τον 36χρονο και εκείνος αγαπούσε πολύ την Κατερίνα και τα παιδιά τους. Ήθελε να ξαναγίνουν οικογένεια ωστόσο η οικογένεια της 32χρονης δεν το ήθελε αυτό. Προσπαθούσε να τον κάνει δολοφόνο ώσπου και το πέτυχε», επεσήμανε η γιαγιά του 36χρονου.

cretapost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis