Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:03 | 19/08/2018

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην υπόθεση δολοφονίας του 25χρονου στου Φιλοπάππου. Η αστυνομία προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια του παζλ που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου και φαίνεται ότι έχει ανακαλύψει ένα σημαντικό στοιχείο.

Τη μεθοδολογία που εφάρμοσαν οι αστυνομικοί για την εξιχνίαση της δολοφονίας  της Δώρας Ζέμπερη, ακολουθούν και για τον εντοπισμό των δραστών στου Φιλοπάππου. Δηλαδή ακολουθούν τα ίχνη του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης από την Πορτογαλία το οποίο έκλεψαν. Από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας το στίγμα του εντοπίζεται σε μια νοητή ευθεία από την Ακρόπολη προς την Ομόνοια.

Στη συνέχεια το τηλέφωνο έκλεισε. Έτσι λοιπόν οι αστυνομικοί πηγαίνουν στα μαγαζιά αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας αναζητώντας τον συγκεκριμένο τύπο κινητού το οποίο πιθανότητα πούλησαν οι κακοποιοί και βέβαια περιμένουν πότε θα ενεργοποιηθεί ξανά και που.
[custom:google-ads]
Tην ίδια στιγμή ο κύκλος των υπόπτων περιορίζεται. Οι αστυνομικοί φαίνεται καταλήγουν σε συγκεκριμένα άτομα μετά τις μαρτυρίες και τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει. Στα εγκληματολογικά εργαστήρια βρίσκονται υπολείμματα από σπασμένα μπουκάλια και άλλα αντικείμενα που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σημείο που οι δράστες επιτέθηκαν στον 25χρονο φοιτητή και τη φίλη του.
Αύξηση των μέτρων ασφαλείας και των πεζών περιπολιών

Στην Πνύκα και το Λόφο του Φιλοπάππου  η αστυνομική παρουσία σήμερα ήταν έντονη. Τα νέα μέτρα  άρχισαν να εφαρμόζονται  και ένστολοι αστυνομικοί αλλά και της Ασφάλειας με πολιτικά κινούνται συνεχώς στην περιοχή κάνοντας ελέγχους.

Πηγή: star.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis