Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:58 | 07/07/2019
Κάποιοι αστυνομικοί στο Tempe στην Αριζόνα δήλωσαν ότι ένας υπάλληλος τους ζήτησε να φύγουν από ένα καφέ Starbucks, επειδή ένας πελάτης παραπονέθηκε ότι «δεν αισθάνονταν άνετα» με τους αστυνομικούς γύρω του.

 

[custom:google-ads]

Ο Rob Ferraro, πρόεδρος της αστυνομικής ένωσης, δήλωσε στο FOX 10 του Phoenix ότι αυτή η άσχημη αντιμετώπιση των αστυνομικών φαίνεται να συμβαίνει όλο και συχνότερα αυτές τις μέρες.
 
"Αυτή η στάση του κόσμου απέναντι στην αστυνομία δεν θα μπορούσε να είναι πιο απογοητευτική", έγραψε η ένωση. "Ενώ ο υπάλληλος ήταν ευγενικός αυτό που ζητούσε ήταν τουλάχιστον αγενές. Δυστυχώς, τέτοιου είδους αιτήματα έχουν γίνει πολύ συνηθισμένα κατά το 2019. "
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόσο διαφορετικό είναι ένα περιπολικό στις ΗΠΑ από ένα κοινό επιβατικό;

Η ένωση δήλωσε ότι δεν κατηγορεί το εταιρικό γραφείο της Starbucks, προσθέτοντας ότι θέλει να συνεργαστεί μαζί του, ώστε να περιοριστούν κατά το δυνατό τέτοιες καταστάσεις.
 
Ένας εκπρόσωπος της Starbucks από την άλλη είπε ότι η εταιρεία προσπαθεί να ερευνήσει το περισαστικό.
 
"Τρέφουμε βαθύ σεβασμό για την Αστυνομία του Tempe και την υπηρεσία τους στην κοινότητα μας", δήλωσε στην εφημερίδα ο εκπρόσωπος Reggie Borges. "Προσπαθούμε  να κατανοήσουμε καλύτερα τι συνέβη και θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη. Θέλουμε όλοι στα καταστήματά μας να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και το περιστατικό που περιγράφεται δεν είναι ενδεικτικό του τι θέλουμε να αισθάνεται οποισδήποτε από τους πελάτες μας τα καταστήματά μας είτε είναι αστυνομικός είτε όχι. "
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis