Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 15/02/2019

Απαράδεκτη συμπεριφορά από τον υπάλληλο φύλαξης του υπουργείου Οικονομικών

Την  δυσαρέσκεια  των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του προεδρείου του σωματείου ειδικών φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει προκαλέσει η απαράδεκτη στάση υπαλλήλου φύλαξης, που απαγόρευσε την πρόσβαση στο κτίριο του υπουργείου Οικονομικών, εν μέσω κακοκαιρίας.

 
[custom:google-ads]

Ένας από τους αστυνομικούς που εκτελούσε υπηρεσία 00:00 - 06:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, χρειάστηκε να επισκεφθεί την τουαλέτα στις 03:25. Ο αστυνομικός βρισκόταν στην περιοχή του Συντάγματος και έκρινε  πιο ορθό, αντί να ψάχνει τουαλέτα σε καφέ και μπαρ της περιοχής, να πάει στο υπουργείο Οικονομικών. Εκεί οι αστυνομικοί που ήταν βρεγμένοι από την κορφή ως τα νύχια, θα είχαν και την ευκαιρία να προστατευτούν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Αντί όμως για την ζεστασιά, έστω και μερικών μόλις λεπτών που υπολόγιζαν να βρουν, βρέθηκαν αντιμέτωποι με έναν άνδρα σεκιούριτι με πολιτικά ρούχα, ο οποίος τους εξύβρισε από το εσωτερικό του κτιρίου και τους έδιωξε. Αρχικά τους είπε, «τι έγινε ρε παιδιά και χτυπάτε τέτοια ώρα; Όταν του εξήγησαν τι ήθελαν τους απάντησε  φωνάζοντας: « Τι νομίζετε, ότι είμαι υποχρεωμένος να σας ανοίξω τέτοια ώρα που χτυπάτε; Άντε από εδώ πέρα»!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, είναι οι πρώτοι που μεταβαίνουν σε σημεία που χρειάζεται η αστυνομική παρουσία και είναι η ομάδα που έχει κατά κοινή παραδοχή την μεγαλύτερη εκτίμηση στην κοινωνία. Οι αστυνομικοί που υπέστησαν αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά, έκαναν αναφορά για το συμβάν στην υπηρεσία τους, ενώ ενημέρωσαν τον εκφωνητή του κέντρου επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, καθώς και τον νυχτερινό επόπτη.

του Μιχάλη Τεζάρη

 

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis