Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 07/07/2017

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε από της Ένωσή μας άλλη μία αιμοδοσία στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής. Οι συνάδελφοι για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκαν πιστά στο κάλεσμα της Ένωσης για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο σε μία χρονική περίοδο, που λόγω καλοκαιριού, η προσφορά αίματος σε όλη την επικράτεια είναι περιορισμένη και τα αποθέματα των τραπεζών αίματος μειώνονται αισθητά.

       Η Ένωσή μας από τον Ιούλιο του 2016 έως και σήμερα, που τελεί υπό νέα διοίκηση, διοργάνωσε εννέα εθελοντικές αιμοδοσίες σε διάφορες υπηρεσίες της Αθήνας στις οποίες συγκέντρωσε περίπου τριακόσιες (300) μονάδες αίματος, ενώ πολλοί ήταν οι συνάδελφοι που καθημερινά μετέβαιναν στο νοσοκομείο «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» δίνοντας αίμα για την τράπεζα αίματος της Ένωσής μας, με αποτέλεσμα να έχει αναδειχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών.

       Στο ανωτέρω χρονικό διάστημα η Ένωση μας διέθεσε πάνω από διακόσιες (200) μονάδες αίματος σε συναδέλφους ή συγγενείς τους που είχαν ανάγκη, καθώς είναι σημαντικό να γνωρίζει ο συνάδελφος ότι στη δύσκολη στιγμή του, η Ένωση είναι εκεί για να τον συνδράμει. Επίσης από τις ανωτέρω μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν, ένα ποσοστό της τάξης του 10% δόθηκε σε παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία και χρήζουν μετάγγισης αίματος, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο το κοινωνικό πρόσωπο της Ένωσής μας και των μελών της.

       Εμείς σαν Ένωση οφείλουμε να συνεχίσουμε με ανάλογες δράσεις, στηριζόμενοι πάντα στη συγκινητική ανταπόκριση των μελών μας.

Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ΖΩΗ

 

                                                                Για το Δ.Σ.

                     - Ο -                                                                                   - Ο -

                 Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                                         

          ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                     ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

 
 
 
 
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis