Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:54 | 16/09/2018

Συνελήφθησαν, χθες (15.09.2018) το απόγευμα, στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, δύο ημεδαποί ηλικίας 44 και 46 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

[custom:google-ads]

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (15.09.2018) το απόγευμα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαποί.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά μία αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης βάρους 52 γραμμαρίων, μικροποσότητα κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και τρείς συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Επιπλέον, κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 44χρονου ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis