Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:26 | 05/02/2016

Το έχουμε ξαναγράψει στο policenet.gr ότι δεν είναι λίγες οι φορές που οι πρωτοβουλίες ιδιωτών καλύπτουν τα εξοπλιστικά κενά του Σώματος, επιτρέποντας έτσι στους Αστυνομικούς της "πρώτης γραμμής" να συνεχίσουν τον καθημερινό τους αγώνα.

Μία ακόμα περίπτωση τέτοιας ευγενικής χορηγίας περιγράφεται στην ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η Ένωσή μας όπως γνωρίζετε στο σύντομο χρόνο λειτουργίας της μεταξύ όλων των άλλων καταβάλλει και κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση της Υπηρεσιακής μας καθημερινότητας. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και προς άσκηση πίεσης προκειμένου να βρεθεί λύση στο μείζον πρόβλημα της έλλειψης οχημάτων η Ένωσή μας είχε προβεί στην δημοσίευση σχετικού άρθρου στην εφημερίδα «real news» στο φύλλο της Κυριακής 22-11-2015 (βλέπε εδώ).

Ο Πρόεδρος της εταιρίας «KLEOS» κ. Στέφανος Τσολακίδης προς τιμήν του ανταποκρίθηκε, αυθορμήτως, άμεσα και προέβη στην εξ ολοκλήρου χρηματοδότηση της επισκευής υπηρεσιακού οχήματος του Ά Α.Τ. Αιγάλεω του οποίου την άμεση ανάγκη αποκατάστασης της λειτουργικότητάς του είχε γνωστοποιήσει στην Ένωσή μας ο Διοικητής της ανωτέρω Υπηρεσίας Αστυνόμος Α΄ΠΛΑΚΙΑΣ Ευάγγελος.

Το Προεδρείο της Ένωσής μας εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του στον κ. Τσολακίδη όχι μόνο για αυτήν την ευγενική του χορηγία αλλά και για τα γενικότερα φίλια αισθήματά του προς την μεγάλη οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. και εύχεται τέτοιες ενέργειες να βρουν ακόμα περισσότερους μιμητές.

Για το Δ.Σ

- Ο -

    Πρόεδρος    

   ΚΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Αθανάσιος  

  - Ο -

     Γεν. Γραμματέας

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

 

ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ:

Αστυνομικοί έσπασαν τζάμι μπαλκονόπορτας και έσωσαν άνδρα που καιγόταν ολόκληρος

"ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ"- Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας σώζει ηλικιωμένη γυναίκα

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στο πλευρό ενός μικρού παιδιού

Ένα μικρό παιδι γίνεται Ανθυπαστυνόμος της Ελληνικής Αστυνομίας

Γυναίκες Αστυνομικοί σε μία ακόμα πράξη ανθρωπιάς

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis