Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:59 | 24/02/2017

Δύο αστυνομικοί από την Αργεντινή αντιμετωπίζουν πειθαρχικές διώξεις, καθώς τράβηξαν βίντεο τη στιγμή που έκαναν σεξ εν ώρα υπηρεσίας, μέσα στο περιπολικό αυτοκίνητο στην περιοχή της Σάντα Φε. Το ζευγάρι φαίνεται να προχωρά στην πράξη ενώ η γυναίκα αστυνομικός φορούσε τη στολή της και ο άνδρας τα πολιτικά του ρούχα. Μάλιστα το μπλουζάκι του έγραφε «Ανθεκτικότητα και Δύναμη»…

Το στοιχείο πάντως που επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση των δύο αστυνομικών είναι πως στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail, ακούγεται από τον ασύρματο συνάδελφός τους να τους καλεί σε περιστατικό και εκείνοι αγνοούν το σήμα.

Ο επικεφαλής του υπουργείου ασφάλειας ανακοίνωσε πως διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό και πως μέχρι να υπάρξει ετυμηγορία οι δύο αστυνομικοί που ζούσαν τη ζωή στα άκρα θα τεθούν σε διαθεσιμότητα. «Τα όργανα της τάξης πρέπει την ώρα του καθήκοντος να προστατεύουν τους πολίτες και την ασφάλεια τους και όχι να προβαίνουν σε πράξεις που προσβάλουν το κοινό αίσθημα», κατέληξε η ανακοίνωση του υπουργείου.

 

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis