Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 08/03/2017

Έκαναν τους... ζόρικους στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που πήγαν για έρευνα στο σπίτι τους στην Αλεξανδρούπολη, ένας 33χρονος που τους επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν από αυτούς και η 29χρονη σύντροφός του που προσπάθησε να τους εμποδίσει να μπουν!

Δεν τα κατάφεραν, βέβαια, με αποτέλεσμα να βρεθούν με χειροπέδες ενώπιον της εισαγγελέως Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης με βαριές κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί λαθρεμπορίας, περί ναρκωτικών και περί όπλων, για σωματική βλάβη, αντίσταση και εξύβριση.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν στην κατοχή τους δύο μαχαίρια μήκους 0,14 εκατοστών το καθένα, μία σιδερογροθιά και ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Επιπλέον, ο σκύλος ανιχνευτής που ερεύνησε το σπίτι, ανακάλυψε τρεις συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους δυο κιλών και 270 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,6 γραμμαρίων, μία συσκευασία με άγνωστη ουσία βάρους 2,3 γραμμαρίων που εστάλη για ανάλυση, ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με κλώνους και σπόρους βάρους 4,5 γραμμαρίων, τρία πλαστικά κουτιά με σπόρους κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα  μεταλλικό τρίφτη.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis