Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 06/05/2020

Σκηνικό Μισισιπή στήθηκε τη Δευτέρα 4 Μαϊου, στην Άρνισσα Πέλλας με αφορμή τις προσπάθειες εγκατάστασης προσφύγων, ως επί το πλείστον γυναικών και παιδιών, σε ξενοδοχείο της περιοχής.  

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του omniatv.com, η ένταση ξεκίνησε το απόγευμα στο χωριό Παναγίτσα Πέλλας όπου ακροδεξιοί κάτοικοι της περιοχής υποστηριζόμενοι από ομοϊδεάτες τους που έσπευσαν από τη Σκύδρα και την Πτολεμαϊδα, έστησαν οδοφράγματα προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση στο ξενοδοχείο. Με τις αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο να παρακολουθούν, τα πούλμαν που μετέφεραν τους πρόσφυγες αποχώρησαν με κατεύθυνση την Άρνισσα Πέλλας και το ξενοδοχείο «Αγνάντι», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Ακροδεξιοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο «Αγνάντι» εμποδίζοντας για άλλη μια φορά την εγκατάσταση των προσφύγων οι οποίοι είχαν ήδη περάσει δύο νύχτες στα πούλμαν. Στη συνέχεια κάποιοι από τους συγκεντρωμένους εισέβαλαν στο ξενοδοχείο, έβαλαν φωτιά σε δωμάτια ενώ έβγαλαν μέρος των επίπλων έξω από το χώρο του ξενοδοχείου στα οποία επίσης έβαλαν φωτιά. 

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis