Έκκληση για άμεση βοήθεια για τη μικρή Κωνσταντίνα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ
Έκκληση για άμεση βοήθεια για τη μικρή Κωνσταντίνα

Από την  Πανελληνία Ομοσπονδία Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης  προς  Πρωτοβάθμιες ενώσεις Π.Ο.Υ.Ε.Φ., Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και κοινοποίηση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

Κύριε Πρόεδρε, Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση στην οποία ευχόμασταν και ευχόμαστε να μην βρεθούμε ποτέ ξανά… εκεί μας φέρνει η ανάγκη έκκλησης για την άμεση οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του συναδέλφου μας Κολέτσιου Νικολάου ο οποίος υπηρετεί στην Εξωτερική Φρουρά του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων.

Η μικρή του κόρη (Κωνσταντίνα) που είναι γεννηθείσα του 2006, πάσχει (σύμφωνα με το ιατρικό σημείωμα του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου) από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου με μειωμένο προσδόκιμο επιβίωσης.

Ας βοηθήσει όποιος μπορεί, με το ελάχιστο ποσό που μπορεί να καταβάλλει στον λογαριασμό της τράπεζας Alpha Bank με IBAN: GR3801402000200002101610625  με δικαιούχο τον πατέρα της μικρής, προκειμένου να μπορέσει η οικογένεια να ανταπεξέλθει στα δυσβάσταχτα έξοδα νοσηλείας και να καταπολεμηθεί το μικρόβιο το οποίο της έχει δημιουργήσει την καρδιακή ανεπάρκεια και να μπορέσει να κάνει μεταμόσχευση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Ιωάννης Αναγνώστου                                                      Αλεξόπουλος Βασίλειος
6973.823987                                                                                6936.525421