Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:13 | 06/06/2015
Έκκληση στη γερμανική πολιτική ηγεσία να επιδείξει μεγαλύτερη υπομονή έναντι της Ελλάδας, απευθύνει ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γερμανών Εργοδοτών (BDA) Ινγκο Κράμερ. Ο επικεφαλής της BDA, σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Passauer Neue Presse, προειδοποιεί ότι το ελληνικό ζήτημα δεν είναι μόνο οικονομικό, αλλά και πολιτικό καθώς μπορεί να κρίνει το μέλλον του ίδιου του ευρώ.

«Η υπόθεση της Ελλάδας δεν έχει μόνο οικονομική. Έχει και πολιτική διάσταση. Περιμένω ότι μαζί η Ελλάδα και η Ευρώπη θα ανταποκριθούν σ΄ αυτήν την πρόκληση και να εργαστούν από κοινού για να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ» τονίζει ο κ. Κράμερ. «Σε αντίθετη περίπτωση» προειδοποιεί με νόημα ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Γερμανών Εργοδοτών «όλοι θα αναρωτιούνται σε δέκα χρόνια, γιατί δεν μπορέσαμε να υπερασπιστούμε το κοινό μας νόμισμα».

Ο κ. Κράμερ σημειώνει ότι «αν οι Έλληνες είναι πρόθυμοι να προχωρήσουν σε μεταρρυθμίσεις και σε μείωση των όποιων συγκριτικά υψηλότερων κοινωνικών παροχών έχουν σε σύγκριση με πολλές δανείστριες χώρες, θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί μαζί τους».
 
http://www.newsbeast.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis