Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:01 | 27/12/2015

Πάντα γεμάτο ήταν το… ψυγείο του σπιτιού ενός 53χρονου από τη Θήβα, καθώς φρόντιζε να εξασφαλίζει τα απαραίτητα είδη διατροφής και όχι μόνο ξαφρίζοντας τα ράφια των σούπερ μάρκετ της πόλης, αλλά και του Πειραιά!

Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν για τις οκτώ αλλεπάλληλες κλοπές που είχαν γίνει από τα τέλη Οκτωβρίου στα καταστήματα της Θήβας, οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι σε όλες τις περιπτώσεις, οι κάμερες ασφαλείας είχαν καταγράψει το ίδιο πρόσωπο! 

Έτσι, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 53χρονο και στην πορεία της προανάκρισης αποκαλύφθηκε ότι είχε διαπράξει και δύο κλοπές από σούπερ μάρκετ στον Πειραιά. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών.

*** Με το ποδήλατο ενός 59χρονου που «βούτηξε» από την πυλωτή της πολυκατοικίας του στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου έφυγε ένας 36χρονος Έλληνας, αλλά δεν πήγε μακριά καθώς συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και το κλεμμένο ποδήλατο αποδόθηκε στον δικαιούχο.

 

 

http://www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis