Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 13/03/2018

Συνελήφθησαν στις 10-3-2018, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική περιοχή του νομού Ξάνθης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο ημεδαποί ηλικίας 34 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, απόπειρα κλοπής και αντίσταση.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες, στο Σέλερο Ξάνθης, οι δύο δράστες αποπειράθηκαν να εισέλθουν στον αύλειο χώρο οικίας, πλην όμως εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους, καθόσον αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών στην περιοχή, ενώ ακολούθως επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διαφύγουν.

[custom:google-ads]

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν σε αγροτική περιοχή, όπου εγκατέλειψαν το όχημα και τράπηκαν πεζή σε φυγή. Άμεσα οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τους δύο ημεδαπούς, οι οποίοι αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη τους, προκειμένου να την αποφύγουν.

Όπως προέκυψε το όχημα με το οποίο κινούνταν οι δύο δράστες, το είχαν αφαιρέσει, λίγη ώρα νωρίτερα, από την πόλη της Ξάνθης.

Το αφαιρεθέν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis