Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 10/01/2018

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος προκειμένου να ικανοποιήσει τη δίψα του για αλκοόλ; Αν αναζητήσουμε την απάντηση στη Ρωσία, θα διαπιστώσουμε ότι... δεν υπάρχουν όρια. Ένας Ρώσος έκλεψε άρμα μάχης, με το οποίο εισέβαλε σε ένα σούπερ μάρκετ, προκειμένου να αγοράσει... ένα μπουκάλι κρασί!

Το όλο σκηνικό διαδραματίστηκε στην περιοχή της Κριμαίας. Ο Ρώσος έκλεψε το άρμα μάχης από στρατιωτική βάση και αφού πέρασε πάνω από ένα αυτοκίνητο μάρκας Daewoo, «μπούκαρε» στην τζαμαρία του σούπερ μάρκετ για να... κάνει τα ψώνια του.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με μία διάσταση που έδωσαν Ρώσοι σχολιαστές, ο εν λόγω κύριος ήθελε να πάρει ένα κρασί ως ενθύμιο από την Κριμαία, η οποία προσαρτήθηκε στη ρωσική επικράτεια το 2014.

Μόλις γκρέμισε την τζαμαρία, ο Ρώσος σκαρφάλωσε πάνω στο άρμα, μπήκε στο κατάστημα, πήρε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και βγήκε σαν... κύριος έξω, όπου, όμως, τον περίμενε η αστυνομία.

Όπως προέκυψε από την ανάκριση, ο συγκεκριμένος άνθρωπος αντιμετώπιζε έντονο πρόβλημα αλκοολισμού, με συνέπεια να χάσει το μέτρο και να υποπέσει σε σωρεία αδικημάτων.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis