Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:58 | 05/12/2018

Ένα θύμα διάρρηξης έχει πολλά να πει για την αστυνομία της περιοχής του και τους κακούς χειρισμούς της στην υπόθεσή του.

Ο 36χρονος Matt Hunt είδε στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης τον κλέφτη να αδειάζει το σπίτι της 77χρονης μητέρας του στο Κεντ της Αγγλίας, όσο εκείνη ήταν στο νοσοκομείο αναρρώνοντας από διπλό έμφραγμα, πίστεψε όμως πως κάτι θα μπορούσε να βγάλει η αστυνομία από το βίντεο.

[custom:google-ads]

Μόνο που οι αστυνομικοί του είπαν πως έσβησαν κατά λάθος το υλικό κι έτσι πάει, πέταξε το πουλάκι. Σύμφωνα πάντα με τον Matt, το γεγονός ότι σβήστηκε το βίντεο σήμανε για την αστυνομία και το τέλος της έρευνας προφανώς, καθώς αρνούνται λέει να πάνε να παραλάβουν ένα δεύτερο φλασάκι με το υλικό!

«Είναι τρομακτικό. Η αστυνομία δεν ενδιαφέρεται να καταγράψει ούτε τι έγινε», λέει εκείνος με την οργή να ξεχειλίζει, «δεν νομίζω πως υπάρχει πιθανότητα να τον πιάσουν, αφού η αστυνομία δεν νοιάζεται και τα κοσμήματα θα έχουν κάνει ήδη φτερά».

[custom:google-ads]

Παρά τον θυμό της οικογένειας και την κατακραυγή από την κοινή γνώμη όμως, ο εκπρόσωπος Τύπου του αστυνομικού τμήματος του Κεντ περιορίστηκε απλώς να δηλώσει: «Ερευνούμε μια αναφορά για μια διάρρηξη στην περιοχή Τέντερντεν. Οι έρευνες συνεχίζονται για να καθοριστεί τι ακριβώς κλάπηκε κατά τη διάρρηξη»…

Πηγή: newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis