Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:00 | 28/02/2016

Πρωταγωνιστής μια υπόθεσης η οποία παραπέμπει σε τραγέλαφο έγινε ένας ηλικιωμένος άντρας ο οποίος διαμένει στην ευρύτερη περιοχή των Δεμενίκων μαζί με την κόρη του ενώ έχει και έναν γιό.

Ο άντρας τις βραδινές ώρες της περασμένης Παρασκευής εμφανίστηκε σε τρία νυχτερινά καταστήματα της περιοχής απ’ όπου όπως αποδιώχθηκε στη συνέχεια αφού κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ φεύγοντας φρόντιζε να κλέψει και από ένα μαχαίρι μεγάλων διαστάσεων.

Στη διάρκεια της παραμονής του στα μαγαζιά εστίασης – αναψυχής όπου πήγαινε δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να βρίζει την κόρη του και το γιό του λέγοντας στους άλλους θαμώνες πως του έχουν φάει τις οικονομίες του – οι πληροφορίες θέλουν αυτές να έφταναν ή και να ξεπερνούσαν τις 150.000€ - συμπληρώνοντας πως και οι δύο από αυτόν θα το βρουν.

Τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου ο ηλικιωμένος έφυγε από το τελευταίο μαγαζί όπου είχε πάει και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του, στο οποίο μένει μαζί με την κόρη του. Εκεί προσπάθησε να βάλει σε εφαρμογή σχέδιο της τιμωρίας της – για το κακό που του ‘ χε κάνει – αλλά η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ που είχε κάνει τον ανάγκασε να καθίσει για λίγο σε έναν καναπέ προκειμένου να συνέλθει, με αποτέλεσμα να τον πάρει ο ύπνος.

Οι προθέσεις του αποκαλύφθηκαν το πρωί του Σαββάτου, όταν η κόρη του τον βρήκε να κοιμάται ντυμένος με τρία μεγάλα μαχαίρια στα χέρια, οπότε και άρχισε να υποψιάζεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς κανένα από  αυτά δεν ήταν του σπιτιού.

Έντρομη ειδοποίησε τους δικούς της και ξύπνησαν μαζί τον πατέρα της, ο οποίος μετά από πιεστικές ερωτήσεις  για το πώς βρέθηκαν στα χέρια του τα μαχαίρια , και τι τα ήθελε, αναγκάστηκε να τους ομολογήσει πως σκόπευε να σκοτώσει την κόρη του στον ύπνο γιατί μαζί με το γιό του θεωρούσε πως του είχαν φάει τις καταθέσεις του.

Ο γέροντας από τότε βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να μετακομίσει για λίγο η κόρη του καθώς κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να κάνει.

 

http://www.patrastimes.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis