Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:43 | 25/10/2018

Με ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάστηκε χθες, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, στο κατάμεστο Αμφιθέατρο του Ενιαίου Λυκείου Σάμου, η θεατρική κωμωδία «Η ΚΟΜΙΣΣΑ ΤΗΣ ΦΑΜΠΡΙΚΑΣ».

Την ηθογραφία της δεκαετίας του ‘60 του Κώστα Πρετεντέρη, παρουσίασε η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, αποσπώντας το θαυμασμό και το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

[custom:google-ads]

Την παρακολούθησαν εκπρόσωποι δικαστικών Αρχών, εκπρόσωπος της 79ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ), εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού Σάμου (Δ.Ο.Π.ΠΟ.Ν.Α.Σ.), εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων και πλήθος κόσμου.  

Από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν, η Αναπληρωτής Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, Αστυνόμος Α΄ Νίκη Βεργίνη, οι Διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Σάμου καθώς και οι Πρόεδροι της Ένωσης Αστυνομικών Υπάλληλων Σάμου και της τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.).

Η παράσταση, η όποια είναι ελεύθερη για το κοινό, θα μεταφερθεί και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι, η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκροτήθηκε το 1999, αποτελείται από αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους του Σώματος και έχει λάβει διακρίσεις σε ερασιτεχνικά φεστιβάλ, έχοντας αποσπάσει πρώτα βραβεία και επαίνους.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2018/photos2018b/25102018parastasi001.jpg

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis