Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 17/02/2019

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών , την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2018, στην έδρα του τμήματος στον Ευαγγελισμό.

 

 

IMG 7255 - Έκοψαν πίτα στο Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών. (φωτο)

 

 

Την πίτα ευλόγησαν οι ιερείς π.Βασίλειος & ο αρχιμανδρίτης Πορφύριος , οι οποίοι ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και ασφάλεια.

[custom:google-ads]
Η έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε απο τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος κ.Πρόδρομο Χαρισμανιδή που ευχαρίστησε 
τους προσκεκλημένους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και τους ευχήθηκε στον καθένα προσωπικά υγεία και προσωπική ευτυχία ,ακόμη ευχαρίστησε τον Δήμο Τεμπών και την τοπική κοινωνία που βρίσκεται δίπλα στο αστυνομικό τμήμα και στηρίζει το έργο .
Ακολούθησε χαιρετισμός του. Δημάρχου Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτου .

 

 

IMG 7242 - Έκοψαν πίτα στο Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών. (φωτο)

 

 

Ο αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας κ. Ιωάννης Σκριάπας στον χαιρετισμό του συνεχάρη τη διοίκηση και το προσωπικό του τμήματος για όσα έχουν καταφέρει και επισήμανε χαρακτηριστικά “Οφείλουμε να δώσουμε στον κόσμο όσο περισσότερη ασφάλεια γίνεται” θα ειμαι δίπλα σας αε οτι χρειαστείτε .

 

 

IMG 7251 - Έκοψαν πίτα στο Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών. (φωτο)

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Λάρισας κ. Αθανάσιος Νταβούρας μαζί με μέλη της Ένωσης, ο πρόεδρος των Αξιωματικών Λάρισας κ. Χρήστος Καλούσιος όπου και απεύθυναν και σύντομο χαιρετισμό .Ακόμη παραβρέθηκαν ο Διοικητής της ΠΑΠ Συκουρίου κ.Αργυρίου ,ο Διοικητής της 8η ΕΜΑΚ Λάμπρος Κίτσιος ,ο αντιδήμαρχος κ.Ιωάννης Αργυρίου,δημοτικοί σύμβουλοι ,πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων της περιοχής ,πρόεδροι συλλόγων και φορέων .

 

 

IMG 7237 - Έκοψαν πίτα στο Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών. (φωτο)

IMG 7252 - Έκοψαν πίτα στο Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών. (φωτο)

 

 

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ,Κώστας Κολλάτος:

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η κοινωνία μας δοκιμάστηκε και συνεχίζεται να δοκιμάζεται σκληρά απο μια παρατεταμένη κρίση αλλα η κρίση δεν ειναι μόνο οικονομική ειναι κρίση θεσμών και αξιών ,για να μπορέσουμε εμείς όμως σήμερα να συνεχίζουμε να ελπίζουμε να αισιοδοξούμε θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι .Ως Δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα σας και θα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια του Αστυνομικού Τμήματος Τεμπών ,ο ρόλος που επιτελείται πραγματικά ειναι μεγάλος .
Μετά και την κατασκευή του παράδρομου που έχει κατασκευαστεί το μεγαλύτερο κομμάτι του δρόμου η πρόσβαση στο Α.Τ Τεμπών γίνεται ποιο προσβάσιμη ποιο εύκολη.

 

 

IMG 7249 - Έκοψαν πίτα στο Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών. (φωτο)

 

 

Ως Δημοτική Αρχή προέχει η ασφάλεια των δημοτών μας και η φύλαξη των περιουσιών τους .
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Διοικητή και όσους υπηρετούν στη τμήμα , η προσπάθεια και ένα μήνυμα, το οποίο προκύπτει από όλη αυτή τη συνέργεια είναι ότι οι αστυνομικοί, οι ένστολοι πολίτες είναι κομμάτι και ισχυρή αλυσίδα της κοινωνίας.
Καλή συνέχεια σε αυτό που κάνετε ,και εμείς βέβαια απο την πλευρά μας θα συμβάλλουμε με όποιες δυνάμεις έχουμε για να υποστηρίξουμε το έργο σας και την αποστολή σας.

tirnavitikanea.com 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis