Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:28 | 21/01/2019

Διαφορετικό το βράδυ της Κυριακής για την διοίκηση και τους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας

Τη φετινή χρονιά το ραντεβού δόθηκε στο Γριζάνο στο φιλόξενο ταβερνάκι του Βαγγέλη Χασιώτη . Από αυτό το προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής ραντεβού δεν έλειπε κανείς, ήταν όλοι εκεί, για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, να ανταλλάξουν ευχές, να χαλαρώσουν γενικά από τις αυξημένες υποχρεώσεις και επαγγελματικά καθήκοντα.

[custom:google-ads]

Ο λόγος της εισαγωγής, για τους υπαλλήλους του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, τους άγρυπνους φρουρούς της ευρύτερης περιοχής Φαρκαδόνας, που καθημερινά δίνουν τη δική τους ξεχωριστή μάχη για την πάταξη της εγκληματικότητας και της μετάδοση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Οι άγρυπνοι φρουροί, επί 24ωρου βάσεως της ευρύτερης περιοχής Φαρκαδόνας, απομακρύνθηκαν για λίγες από τα αυξημένα καθήκοντα και συναντήθηκαν στο ζεστό περιβάλλον της ταβέρνας του «sexybutcher» στο Γριζάνο.

Εκεί βρέθηκε και ο Αστυνομικός Διευθυντής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων  κ. Γιώργος Σπηλιόπουλος. Ο Αστυνομικός Διευθυντής αποδέχτηκε την πρόσκληση που του απηύθυνε η διοίκηση του Α.Τ. Φαρκαδόνας και συμμετείχε στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ο κ. Σπηλιόπουλος απηύθυνε τις ευχές στους αστυνομικούς και στις οικογένειες τους με αφορμή την έλευση του νέου χρόνου, ενώ λίγο αργότερα στάθηκε και εξήρε το παραγόμενο έργο του Α.Τ. Ένα έργο, που, όπως τόνισε ο Αστυνομικός Διευθυντής, οφείλεται στις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά οι αστυνομικοί υπάλληλοι. Ο ίδιος τους συνέστησε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το πολύτιμο έργο τους, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

Τις ευχές προς τους συναδέλφους του, απηύθυνε και ο διοικητής του Α.Τ. Φαρκαδόνας, κ. Δημήτριος Νταφέκης.

Ευχήθηκε χρόνια πολλά σ’ όλους τους παρευρισκόμενους, και συνεχάρη τους συναδέλφους του, για το ήθος τους, για το άριστο έργο που επιτελούν, στην υπηρεσία του πολίτη, αλλά και τις υπόλοιπες δράσεις τους, σε κάθε επίπεδο.

Μάλιστα, τόνισε με έμφαση πως κύριο μέλημα όλων, είναι η τήρηση της τάξης και της ασφάλειας και η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση στα καθημερινά προβλήματα που βιώνει ο πολίτης.

Τυχερός της βραδιάς στάθηκε ο κ. Δημήτρης Νταφέκης, ο οποίος εντόπισε, στο κομμάτι της πίτας που του αντιστοιχούσε, το φλουρί.

Η διοίκηση του Α.Τ. Φαρκαδόνας ευχαριστεί θερμά το Αρτόραμα στην Οιχαλία και την ταβέρνα του Βαγγέλη Χασιώτη κάι εύχεται σε όλους τους συνδημότες ευτυχισμένο το 2019 γεμάτο δύναμη, αισιοδοξία και χαρά.

Καλή Χρονιά, Χρόνια πολλά

 

krinitrikalon.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis