Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 01/01/2021
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μετα την αλλαγή του χρόνου κόψαμε τη βασιλόπιτα στο ισόγειο της Διεύθυνσης μαζί με τους συναδέλφους μας που εργάζονται σε νυχτερινή βάρδια. Επίσης, επισκεφτήκαμε και ανταλλάξαμε ευχές με τους συναδέλφους μας, που αυτές τις μέρες εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες, σε σταθερό σημείο ελέγχου στα διόδια στο Τέροβο Ιωαννίνων, για την τήρηση των μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού. Στο σημείο βρισκόταν και ο Αστυνομικός Διευθυντής Άρτας, Ταξίαρχος κ. Βασιλείου Γεώργιος.
 
Το 2020 ζήσαμε ένα έτος με πρωτόγνωρες δυσκολίες, τόσο για όλη την κοινωνία όσο και για την Αστυνομία. Κληθήκαμε να διαχειριστούμε δυσανάλογα των δυνατοτήτων μας καθήκοντα, καθώς επωμισθήκαμε όλο το βάρος του μεταναστευτικού, αλλά και του έλεγχου και των δύο κυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού.
 
Ευελπιστούμε ότι το νέο έτος θα είναι καλύτερο και αναμένουμε από τους κυβερνώντες την αναγνώριση της υπερπροσπάθειας της Ελληνίδας και του Έλληνα αστυνομικού.
 
Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, ευχόμαστε το 2021 να φέρει υγεία και ευτυχία, προσωπική και οικογενειακή!!!
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: φαγητό
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα περπατούν, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες
 
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, άτομα που χορεύουν, άτομα περπατούν, νύχτα και υπαίθριες δραστηριότητες
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis