Έκοψαν τη βασιλόπιτα στο Α.Τ. Φαρσάλων

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Έκοψαν τη βασιλόπιτα στο Α.Τ. Φαρσάλων

«Οι ευθύνες μας είναι μεγάλες και οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς.

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα και η Πολιτεία πρέπει να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μας, γιατί το έργο που επιτελούμε είναι πολύ σπουδαίο και πάντα με κίνδυνο της ζωής μας. Ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση του Δήμου Φαρσάλων στο έργο που επιτελεί το Α.Τ. Φαρσάλων», επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΑΛ κ. Αθανάσιος Νταβούρας κατά τη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Τ. Φαρσάλων, απευθυνόμενος στον αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Μπαμπανίκα (ο δήμαρχος κ. Άρης Καραχάλιος απουσίασε σε εκδήλωση της ΠΕΔ Θεσσαλίας στην Ελασσόνα) και στους αστυνομικούς της περιοχής Φαρσάλων.

Στον χαιρετισμό του ο διοικητής του Α.Τ. Φαρσάλων κ. Γιώργος Γκούμας αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σ’ όλους, αναφέρθηκε στο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία και χαρακτήρισε άψογη τη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή Φαρσάλων. Ζήτησε δε από τους αστυνομικούς να προσέχουν κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους. Ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Δημήτριος Μπαμπανίκας ανέφερε ότι «το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας είναι μεγάλο, με πενιχρά μέσα αρκετές φορές. 

Ο Δήμος Φαρσάλων θα συνεχίσει να συνεργάζεται και να συμπαραστέκεται στο Α.Τ. Φαρσάλων, για το καλό του Δήμου Φαρσάλων και την ασφάλεια των κατοίκων του, ενώ ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων».

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας από τους ιερείς π. Νικόλαο και π. Βασίλειο των ιερών ναών Κοίμησης της Θεοτόκου και Αγίας Παρασκευής αντίστοιχα. Το τυχερό νόμισμα της οποίας αντιστοιχούσε σε τρία ρεπό και σε μία εικόνα του Αγίου Αρτεμίου, προστάτη των Αστυνομικών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Μπαμπανίκας, ο διοικητής του Α.Τ. Φαρσάλων κ. Γιώργος Γκούμας, ο υποδιοικητής κ. Δημ. Σακκάς, ο πρόεδρος της ΕΑΛ κ. Αθανάσιος Νταβούρας και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΛ κ. Δημ. Γεωργαντάς, κ. Νικ. Τηγανής και κ. Γιώργος Ζησάκης, καθώς και το σύνολο των αστυνομικών του Α.Τ. Φαρσάλων.

Αχ. Μπακαλέξης

eleftheria.gr