Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:30 | 27/10/2017

Έκπληκτος έμεινε ο αστυνομικός του Garfield County Sheriff’s Department όταν κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του σταμάτησε έναν ημίγυμνο άντρα καλυμμένο από την κορυφή ως τα νύχια με βαζελίνη.

Στην αρχή της βάρδιάς του ο αστυνομικός Darryl Beebe σίγουρα δεν περίμενε ότι η μέρα του θα συνέχιζε με την ανακάλυψη ενός ημίγυμνου άντρα από την Οκλαχόμα καλυμμένο με βαζελίνη. Στη βάρδια του της 15ης Οκτωβρίου όλα κυλούσαν ομαλά για τον αστυνομικό μέχρι που αναγκάστηκε να σταματήσει ένα όχημα που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, 57χλμ την ώρα σε μία ζώνη με όριο τα 45χλμ/ώρα.

Ο Beebe δήλωσε ότι μόλις πλησίασε το όχημα, ο 54χρονος Kellerman ήταν ημίγυμνος, φορώντας μόνο ένα μπικίνι, με ένα πορνογραφικό περιοδικό στη θέση του συνοδηγού και ένα σχεδόν άδειο βάζο βαζελίνης.

Ο αστυνομικός πρόσθεσε ότι η θέση του οδηγού ήταν έντονα καλυμμένη με βαζελίνη.

Σύμφωνα με τη γραπτή αναφορά, ο Kellerman ήταν πολύ νευρικός και τα χέρια του έτρεμαν, ενώ μαζί με την ταυτότητά του προσέφερε στον αστυνομικό και μια πετσέτα να σκουπιστεί.

Ο αστυνομικός αρνήθηκε την προσφορά.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο οδηγός παραδέχτηκε ότι πριν τον σταματήσει ο αστυνομικός, αυνανίζονταν πίσω από το τιμόνι.

Καθώς ο Beebe έλεγχε τα χαρτιά οδήγησης του άτακτου οδηγού διαπίστωσε ότι η ισχύς τους είχε παρέλθει, αφού δεν η ανανέωσή τους παραλείπονταν από το 1985.

Αυτή η παράλειψη θα μπορούσε εν μέρει να δικαιολογηθεί, αφού ο Kellerman τα τελευταία 27 χρόνια βρίσκονταν έγκλειστος στη φυλακή με πληθώρα παραπτωμάτων, συμπεριλαμβανομένων χρήση ενδοοικογενειακής βίας, κλοπή οχήματος, διάρρηξη, και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Τελικά ο γυμνός οδηγός αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 1.000 δολαρίων.

www.paraskhnio.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis