Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:09 | 02/02/2019

Τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους από την ισχυρή  έκρηξη  που ακολούθησε ανάφλεξη φιάλης υγραερίου στην κουζίνα ταβέρνας στην παραλία της Καλαμάτας. Πρόκειται για δύο εργαζόμενες και η σύζυγος του ιδιοκτήτη που βρισκόταν στο χώρο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φιάλη ανεφλέγη με τα τραγικά αποτελέσματα, την ώρα που η σύζυγος του ιδιοκτήτη επιχειρούσε να την αλλάξει. Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρές είναι δύο εργαζόμενες, ηλικίας 53 και 46 χρόνων  καθώς και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη.

[custom:google-ads]

Επίσης, από την έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων.

Επίσης τραυματίσθηκαν άλλοι δύο άνθρωποι οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Η έκρηξη έγινε στην ταβέρνα Διόνυσος, στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σανταρόζα, στις 21:15 το βράδυ.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον έσωσαν οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ.

"Υπάρχουν τρεις νεκρές γυναίκες , ηλικίας από 35 μέχρι 50 ετών. Οι δυο άτυχες γυναίκες ήταν εργαζόμενες στην ταβέρνα και η τρίτη ήταν η γυναίκα του ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Εκείνη την ώρα υπήρχαν πέντε θαμώνες οι οποίοι κατάφεραν να βγουν από το μαγαζί χωρίς να τραυματιστούν " είπε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, Δημήτρης Γεωργανάς στο protothema.gr. 

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis