Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 15/09/2017

Έκρηξη σημειώθηκε το πρωί σε σταθμό του υπόγειου σιδηροδρόμου του Λονδίνου. Υπάρχουν αναφορές για αρκετούς τραυματίες με «καμένα πρόσωπα» στο σταθμό.

[custom:google-ads]

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίνονται σε ένα «ζωντανό συμβάν» στο σταθμό Parsons Green του Λονδίνου.

Στην σκηνή σπεύδουν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, πολλά ασθενοφόρα και μονάδες των Πρώτων Βοηθειών. Η πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι έστειλε στο Parsons Green έξι πυροσβεστικά οχήματα, δύο μονάδες διάσωσης και περίπου 50 πυροσβέστες.Η αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή του Parsons Green.

Η κυκλοφορία των συρμών έχει διακοπεί ανάμεσα στους σταθμούς Earls Court και Wimbledon και Edgware Road και Wimbledon.

«Προτεραιότητά μας είναι να αξιολογήσουμε το επίπεδο και την φύση των τραυμάτων», ανέφερε στο Twitter η υπηρεσία ασθενοφόρων του Λονδίνου. Εκπρόσωπος της Transport for London επιβεβαίωσε ότι έχει ξεκινήσει ένα «ζωντανό συμβάν».

Το περιστατικό συνέβη στον σταθμό Parsons Green και υπάρχουν τραυματίες, καθώς η έκρηξη προήλθε πιθανώς από κάποια ουσία, που προκάλεσε εγκαύματα στους επιβάτες που βρίσκονταν κοντά.

Μία γυναίκα στον σταθμό Parsons Green δήλωσε στο Reuters ότι τραυματίσθηκε στο ποδοπάτημα που ακολούθησε την έκρηξη.Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι θα προχωρήσει σε ανακοίνωση όταν θα έχει ακριβείς πληροφορίες για το συμβάν.

Η κυκλοφορία των συρμών έχει διακοπεί ανάμεσα στους σταθμούς Earls Court και Wimbledon.

 

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Twitter από το περιστατικό δείχνουν μια τσάντα που φαίνεται να περιέχει ένα δοχείο να έχει αρπάξει φωτιά, χωρίς πάντως να διακρίνονται ζημιές γύρω στο βαγόνι. Πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως έντρομοι οι επιβάτες πετάχτηκαν έξω από τον συρμό αμέσως μετά το περιστατικό.


 
 
Η φωτογραφία δείχνει την τσάντα που εξερράγη
 
 
 
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, philenews.com
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis