Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:32 | 05/05/2018

Στη σύλληψη ενός 31χρονου αλλοδαπού για παράβαση του Ν.4139/2013 περί εξαρτησιογόνων ουσιών την Πέμπτη, προχώρησαν στελέχη του γραφείου Ασφάλειας – Δίωξης ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον οικείο λιμένα, εντοπίστηκαν στην κατοχή του ανωτέρω, δύο (02) χάρτινες συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους ενός γραμμαρίου και έξι εκατοστών του γραμμαρίου (1,6gr),τέσσερις (04) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού μικτού βάρους τριάντα τεσσάρων γραμμαρίων και οκτώ δεκάτων του γραμμαρίου (34,8gr) επιμελώς κρυμμένες μέσα σε συσκευασία σαμπουάν, μία (01) ηλεκτρονική ζυγαριά σε μορφή κλειδιού αυτοκινήτου και τμήμα από πλαστικό καλαμάκι με υπολείμματα ουσίας κοκαΐνης.

Επίσης, κατά τον έλεγχο για την ταυτοποίηση του αλλοδαπού, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ειδικό δελτίο ταυτότητας ομογενούς, το οποίο χρησιμοποίησε για την έκδοση του ακτοπλοϊκού εισιτηρίου του.
[custom:google-ads]
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, το χρηματικό ποσό των ογδόντα πέντε ευρώ (85€), καθώς και δύο (02) κινητά τηλέφωνα.

Έκρυβε την κοκαΐνη στο μπουκάλι του σαμπουάν Έκρυβε την κοκαΐνη στο μπουκάλι του σαμπουάν
Έκρυβε την κοκαΐνη στο μπουκάλι του σαμπουάν

Πηγή: cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis