Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:50 | 30/10/2018

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος του Gresham των Η.Π.Α. βρήκαν ένα γεμάτο ημιαυτόματο πιστόλι και επιπλέον γεμιστήρα μέσα στην συσκευασία φαγητού delivery ενός υπόπτου!

Το Τμήμα δημοσίευσε μία ανάρτηση στο Twitter: "Αυτό που φάνηκε σαν ένα πανέξυπνο μέρος για να κρύψει ο ύποπτος ένα όπλο κατά τη διάρκεια ελέγχου, δεν ξεγέλασε τον πονηρό αστυνομικό.

[custom:google-ads]

Οι "καλοί" κέρδισαν αυτή την παρτίδα κρυφτό. Για εκείνους που αναρωτιούνται, ενώ αυτό είναι ένα τέλειο δοχείο για τα onion rings, τις πατάτες τηγανητές και τα tojun tots, ωστόσο αυτό ΔΕΝ είναι κατάλληλο για την αποθήκευση πυροβόλων όπλων", καταλήγει η χιουμοριστική ανάρτηση της αστυνομίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν η αστυνομία έλαβε μία κλήση για ενδοοικογενειακή βία και για έναν άνδρα που έφερε όπλο.

Στην προσπάθειά του να κρύψει τα αποδεικτικά στοιχεία ο 25χρονος Maycol Ronahn Salinas σκέφτηκε αυτήν την απίθανη κρυψώνα, η οποία αποδείχτηκε πολύ λίγη για τους έμπειρους αστυνομικούς...

Ο Salinas συνελήφθη και κρατείται στη φυλακή της Κομητείας Multnomah με την κατηγορία της διακίνησης κοκαΐνης, κατοχής ναρκωτικών ουσιών και άλλων αδικημάτων πλημμεληματικού χαρακτήρα.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis