Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:06 | 06/03/2018

Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του άτυπου κυβερνητικού συμβούλιου υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, την Τρίτη το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, στο Μέγαρο Μαξίμου. Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης του κυβερνητικού συμβουλίου αναμένεται να βρεθούν οι τουρκικές προκλήσεις, καθώς και οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

[custom:google-ads]

Υπενθυμίζουμε ότι σήμερα (05.03.2018) το απόγευμα, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, μιλώντας σε δημοσιογράφους, υπογράμμισε ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί έχουν υποβληθεί σε ποινική έρευνα για στρατιωτική κατασκοπεία και δεν ετίθετο ποτέ θέμα ενδεχόμενης ανταλλαγής τους.

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει την Τρίτη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, για το συμβούλιο υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, το οποίο και θα ενημερώσει για το θέμα της σύλληψης και κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από τις τουρκικές αρχές στην Αδριανούπολη. Σημειώνεται ότι ο κ. Καμμένος είχε επικοινωνία με τους γονείς ενός εκ των δύο στρατιωτικών, του ανθυπολοχαγού.

 eleftherostypos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis