Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:34 | 11/03/2020

Ακολουθεί ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας:

Δυστυχώς μετά τα συνεχή κρούσματα του Convid-19 (κοροναϊού) στην χώρα μας και ειδικά στην περιοχή της Ηλείας συνεχίζεται μήνες να μην υπάρχει υπηρεσία καθαριότητας σε αστυνομικά τμήματα της Ηλείας και να μην τηρείται η νομοθεσία περί υγιεινής και ασφάλειας.

Με εξαίρεση τα συνεργεία των Δήμων που εθελοντικά προέβησαν σε απολυμάνσεις στα τμήματα και στα κρατητήρια που ανήκουν στην περιοχή τους, τους η Ένωσή μας τους ευχαριστεί. Συγκεκριμένα στα Αστυνομικά τμήματα Βουπρασίας ,Ανδραβίδας Κυλλήνης, Κρεστένων ,Ζαχάρως ,Αρχ.Ολυμπίας και Ανδρίτσαινας οι αστυνομικοί έχουν αναλάβει μόνοι τους την καθαριότητα στους κοινόχρηστους χώρους και στις τουαλέτες.

[custom:google-ads]

Παρά το γεγονός ότι από την προηγούμενη διοίκηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας υφίσταται αυτό το πρόβλημα μέχρι και σήμερα δεν έχει λυθεί με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών τόσο στο αστυνομικό προσωπικό όσο και στους πολίτες .

Καλούμε τους συναδέλφους μας να μην υποκύπτουν σε πιέσεις και παρεκκλίσεις άνωθεν, για συμμετοχή με δικούς τους πόρους στο κόστος της καθαριότητας, καθότι είναι αποκλειστική ευθύνη του Υπουργείου μας.

Η Ένωσή μας όπως είχαμε αναφέρει και σε πρόσφατη δημοσίευση μας γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει…

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis